Izrada web stranica i programiranje - AVE-Studio
Proizvođač: CYBEX | za djecu 0 - 3 GODINA
CYBEX
AUTOSJEDALICA CYBEX JUNO 2 FIX AUTUMN/G
Stara cijena: 470,85 KM
Uštedite: 110,75 KM
Cijena: 360,10 KM
no image no image no image no image no image

Juno 2-fix dječja autosjedalica

Pobjednik testiranja na Europskom testiranju dječjih autosjedalica 11/2012

Internacionalna ekipa CYBEX inženjera istraživala je načine kako postići veću sigurnost u grupi 1 za sjedalicu okrenutu prema naprijed. Rezultat istraživanja je autosjedalica Juno-fix.

  • Podesivi sigurnosni jastuk (patent u izradi)
  • Optimizirani linearni bočni sistem zaštite (L.S.P. Sistem Plus)
  • Funkcija podešavanja naslona (kada je postavljen s ISOFIX sustavom)

Autosjedalica Skupine 1 prema Stiftung Warentest proglašena je POBJEDNIKIKOM TESTIRANJA 11/2013. Najveće europsko automobilsko udruženje ADAC dodijelio joj je ocjenu "vrlo dobar" u svim kategorijama sigurnosti: između ostalog zahvaljujući podesivom sigurnosnom jastuku (patent u razvoju), optimiziranoj linearnoj bočnoj zaštiti od udara, te zbog lakog rukovanja i ergonomije. ISOFIX Connect sustav dodatno povećava sigurnost i stabilnost autosjedalice.

Podesivi sigurnosni jastuk

Sigurnost bez ograničavanja

Podesivi sigurnosni jastuk smanjuje rizik od ozbiljnih ozljeda vrata bez ograničavanja djeteta (patent u razvoju).

Silina udarca u slučaju frontalnog sudara distribuira se preko sigurnosnog jastuka i apsorbira preko materijala za apsorbiranje udaraca. Ovaj sustav nalikuje zračnom jastuku i uvelike povećava silinu udarca u slučaju sudara. Sigurnosni pojas ne može povrijediti dijete, dok su istovremeno osjetljiva glava djeteta, vrat i unutarnji organi zaštićeni. Novo dizajnirani podesivi sigurnosni jastuk (patent u razvoju) prilagođava se tijelu djeteta i omogućuje savršenu udobnost, dodatno omogućuje više slobode pokreta u gornjem dijelu tijela, a uz to omogućuje najveću sigurnost u slučaju frontalnog sudara u usporedbi sa sigurnosnim pojasom u pet-točaka.

L.S.P. sustav plus

Optimalizirana linearno bočna zaštita od udara

Optimalizirana linearno bočna zaštita od udara (L.S.P. sustav plus) apsorbira silinu udarca u vrlo ranoj fazi.

Silina udara u slučaju bočnog sudara je apsorbirana u linearnim serijama reakcija pomoću bočnih zaštitnih jastuka, te zaštita za ramena i glavu. Istovremeno, kinetička energija tijela koja je nastala uslijed sudara apsorbira se u vrlo ranoj fazi, te se glava pomiće u siguran položaj.Istovremeno, kinetička energija tijela koja je nastala uslijed sudara apsorbira se u vrlo ranoj fazi, te se glava pomiće u siguran položaj.

ISOFIX connect

Više sigurnosti i stabilnosti

ISOFIX Connect System nudi poboljšanu sigurnost i stabilnost te jednostavno postavljanje jednim klikom. Konektori sjedala se jednostavno spoje sa sidrišnim ISOFIX točkama sjedala.

 

dužina / širina / visina: 400, 550, 610-660 mm
težina: 6,7 kg
ECE R44/04, Dodatak 7, Skupina 1
Navlake su perive u perilici za rublje na 30°C
Proizvedeno i dizajnirano u Njemačkoj

Kategorije
Brendovi
Starosna dob